Eş Başkanlar sağanak yağış sonrası esnafı dinledi

24.09.2024

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, kentte yaşanan sağanak yağış ve fırtına sonrası esnafı ziyaret ederek, sorunlarını ve ihtiyaçlarını sordu.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, kentte öncki gün yaşanan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle esnafı ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini sordu. Hatboyu Caddesi’nde gerçekleştirilen ziyaretlere Eş Başkan Yardımcısı Jiyan Aslan ve meclis üyeleri de katıldı.

Cadde boyunca esnafı tek tek ziyaret eden eş başkanlar yağış sonrası yaşadıkları sorunlara ilişkin görüşmeler yaptı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, ihtiyaç ve taleplerini dile getirdi. Eş Başkanlar talepler doğrultusunda ilgili birimlere görevlendirmeler yaptı.