Eş Başkanlar Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti

18.09.2024

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik,  Tavşantepe Mahallesi’nde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, DEM Parti milletvekilleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, ilçe belediye eş başkanları, DEM Parti Diyarbakır İl Eş Başkanları ve yönetimi, katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti.

Narin Güran’ın Tavşantepe (Çûlî) Mahallesi’nde bulunan mezarına karanfiller bırakılarak dua okundu.

Burada konuşma yapan Tülay Hatimoğulları davanın takipçisi olacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bu topraklarda hiçbir çocuk istismara uğrayamayana dek, bütün çocukların üzerindeki şiddet ortadan kalkana dek, mutlu, parklarda özgürce oynayan bir ortamı onlara yaratana dek mücadelemiz devam edecek.”