English Kurdi Türkçe
251 93 00

Eş Başkanlar Ayaz ve Çelik DESOB’u ziyaret etti

16.09.2024

 

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, esnafın sorunları, talep ve önerilerine dair görüşme yaptı.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Görüşmede kentte ve özelde de Bağlar ilçesinde esnafın yaşadığı sıkıntılar, talep ve öneriler dile getirildi. Ebedinoğlu, pandemi, ekonomik kriz ve depremin esnafın tümünü etkilediğini belirterek, yerel yönetimlerin ve meslek odalarının birlikte yapacakları çalışmaların bu sorunlara çözüm olmak açısından önem arz ettiğini ifade etti.

Eş Başkanlar Ayaz ve Çelik, Bağlar esnafı ve yurttaşlar için tüm sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile kolektif çalışma içinde olmanın önemine vurgu yaptı.

Görüşmede, haksız rekabetin yaşanmaması, esnafın ayakta kalabilmesi, yurttaşın da uygun fiyatlı ve kaliteli ürüne ulaşabilmesi üzerine değerlendirmeler yapıldı.