Narin Güran adına çocuk parkı talebi

12.09.2024

YRP Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem ve yönetimi, Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik'i ziyaret ederek, Narin Güran’ın ismini yaşatmak amacıyla çocuk parkı yapma taleplerini ilettti. Eş Başkanlar Ayaz ve Çelik de çocuklar için atılacak her adıma destek vereceklerini dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem ve yönetimi, Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik'i ziyaret etti.

Erdem, Tavşantepe Mahallesi’nde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ismini yaşatmak için çocuk parkı yapmak istediklerini belirterek, alan belirleme konusunda belediyeden destek talebinde bulundu.

Eş Başkanlar Ayaz ve Çelik, Narin ve tüm çocukların yaşam hakkı ve geleceği için  atılan her adıma memnuniyetle destek vereceklerini ifade etti.