Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yeni sezon için sözleşmeler imzaladı

9.09.2024

Bağlar Belediye Spor Kulübü, 2024-2025 Yeni Sezon yapılanması kapsamında yeni sözleşmeler imzalayarak, sezona iddialı giriş yapmayı hedefliyor. Eş Başkan Leyla Ayaz imza törenlerine katılarak, yeni sezon için başarı dileklerini iletti.

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü, 2024-2025 Yeni Sezon yapılanması kapsamında futbol A takımı, basketbol ve futbol altyapı branşları için sözleşmeler imzaladı. İmza törenlerine Bağlar Belediyesi Eş Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Leyla Ayaz katıldı.

Futbol A takımı için Teknik Direktör Burak Cengiz , Yardımcı Antrenör Ahmet Gülsever ve Kaleci Antrenörü Ahmet Ekinci ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Ayaz’ın yanı sıra Futbol Şube Sorumluları Yönetim Kurulu üyeleri Fuat Bora  ve Adnan Zengin katıldı.

Basketbol branşı için de Zeynep Eve Aykuş ve Zınar Aydın ile sözleşme imzalandı.

İmza törenine Salon Sporları Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sıddık Karaman katıldı.

Futbol Altyapı branşı için ise Antrenör Gökhan Oyunlu, Mehmet Yakut ve Sercan Özdem ile sözleşme imzalandı. İmza törenine Futbol Altyapı Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Özpamuk katıldı.

Eş Başkan Leyla Ayaz imza törenlerinin ardından yeni sezonda başarılar diledi.