English Kurdi Türkçe
251 93 00

Eş Başkanlar moral etkinliğinde gençlerle bir araya geldi

14.08.2024

Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Bağ Evi’nde konservatuara hazırlık eğitimi alan gençler için sınav öncesi moral etkinliği düzenlendi.  Etkinliğe Eş Başkanlar Leyla Ayaz ve Siraç Çelik de katıldı.

Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Bağ Evi’nde konservatuara hazırlık yapan öğrenciler, aylar süren çalışmalarının ardından özel yetenek sınavlarına girecek. Uzman eğitmenler eşliğinde eğitim alan öğrenciler için sınav öncesi moral etkinliği düzenlendi.

Bağ Evi’nde düzenlenen etkinliğe Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Eş Başkan Yardımcıları Jiyan Aslan ve Reşat Yücel, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Berktaş ve birim müdürleri ile Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Öğrenciler sınava hazırlık sürecinde yaptıkları çalışmaları sahneledi. Halk oyunları sahnesinin ardından eş başkanlar da öğrencilere eşlik ederek halay çekti.

‘Her zaman gençlerin yanında olacağız’

Gösterimin ardından toplu yemeğe geçildi. Etkinlik müzik dinletisi ve halaylarla devam ederken, eş başkanlar Ayaz ve Çelik öğrencilere sınavlarında başarılar dileyerek, her zaman destek olacaklarını dile getirdi.

Ayaz, gecenin sonunda kısa bir konuşma yaparak, emeği geçen Kadın ve Aile Müdürlüğü ile öğrencilere bu süreçte büyük bir destek veren eğitimcilere teşekkür etti. Gençler için çalışmalarının süreceğine dikkat çeken Ayaz, “Bu kenti kültürün ve sanatın kenti yapmak için bizler de elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.