English Kurdi Türkçe
251 93 00

Eş Başkan Ayaz spor kurumlarını ziyaret etti: Bağlar için birlikte harekete geçelim

14.08.2024

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Leyla Ayaz, Bağlar Belediyesi Spor Kulübü yönetimi ile kentteki spor kurumlarını ziyaret etti. Eş Başkan Ayaz, spor faaliyetlerinin daha fazla geliştirilmesi için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, çocuklar ve gençler için her türlü çalışmayı yapacaklarını dile getirdi.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Leyla Ayaz, Bağlar Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Diyarbakır’daki spor kurumlarını ziyaret etti.

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü’nün de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ayaz, ilk olarak Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan ve Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ ile görüştü.

Ayaz, çocuklar ve gençlerin spor faaliyetlerine katılabileceği alanlara ihtiyaç olduğunu belirterek, birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

‘Bağlar’da büyük bir potansiyel var’

Görüşmede, Bağlar’da spor alanında büyük bir potansiyel olduğuna dikkat çekilerek, bu potansiyeli açığa çıkaracak çalışma ve projelerin hayata geçirilmesi gerektiği dile getirildi. Tesisleşmenin önemli bir ihtiyaç olduğu vurgulandı.

Başkanlar ziyaretten dolayı Eş Başkan Ayaz’a teşekkür ederek, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.

Ziyaretin ardından Serkan Bayhan ve Mehmet Altındağ’a Bağlar Belediyespor formaları hediye edildi.

‘Halka hizmet için her türlü çalışmayı yapacağız’

Eş Başkan Ayaz’ın ikinci durağı ise Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu oldu. Ayaz burada Federasyon Başkanı Remzi Dayan ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Abdulsamet Karakaş ile görüştü.

Ayaz, spor faaliyetlerinin önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, halka hizmet için her türlü çalışmayı yapacaklarının altını çizdi.

Görüşmede dayanışma ile önemli çalışmalar yapılabileceğinin altı çizildi.

Ziyaretin ardından Dayan ve Karakaş’a Bağlar Belediyespor formaları hediye edildi.