English Kurdi Türkçe
251 93 00

Eş Başkan Leyla Ayaz kadınlarla sabah sporuna katıldı

30.07.2024

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Leyla Ayaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün kadınlar için düzenlediği sabah sporuna katılarak, birlikte yürüyüş yaptı. Parkta spor yapan kadınlar, talepleri doğrultusunda Gençlik Merkezi’nde açılan salonda sabah sporuna devam edecek.

Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Yaz Spor Okulları kapsamında kadınlar için sabah sporları programı düzenliyor. Kadınların güne daha dinç başlaması ve daha sağlıklı olması için düzenlenen eğitim, profesyonel eğitmen eşliğinde her sabah 6.30 ile 7.30 saatleri arasında gerçekleşiyor. Parkta yapılan sabah sporu bugün itibarıyla kadınların talebi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde kendileri için açılan pilates salonunda devam edecek.  

Kadınların bu sabahki spor programına Eş Başkan Leyla Ayaz, Eş Başkan Yardımcısı Jiyan Aslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Asuman Filiz Ürün ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanları da katıldı.

Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Millet Parkı’ndan Bağlar Belediyesi Gençlik Merkezi’ne kadar yürüyüş yapıldı.

Eş Başkan Leyla Ayaz, kadınlar için hizmetlerinin devam edeceğini belirterek, tüm kadınları spor faaliyetlerine katılmaya çağırdı.