Belediyeler Arası Spor Turnuvası’nda takımlar sahaya çıkıyor

25.07.2024

Diyarbakır Büyükşehir ile Bağlar, Kayapınar, Yenişehir ve Sur belediyeleri, spor turnuvası kapsamında maçlar düzenliyor.

Büyükşehir, Bağlar, Sur, Kayapınar ve Yenişehir belediyeleri, sporu geliştirmek amacıyla Diyarbakır Merkez Belediyeler Spor Turnuvası düzenledi.

Belediye meclis üyelerinden oluşan takımlarının katıldığı turnuva kapsamında, kadın voleybol takımları ile erkek futbol takımları karşılaşıyor. Turnuva,  Kayapınar ilçesindeki 500 Evler Spor Kompleksinde düzenleniyor.

Dün akşam düzenlenen maçlarda Bağlar ile Sur belediyelerinin takımları, Büyükşehir ile de Yenişehir belediyelerinin takımları karşılaştı.

Dayanışmanın kazandığı turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa verilecek.