English Kurdi Türkçe
251 93 00

Eş Başkan Leyla Ayaz voleybol ve karate kurslarına katılan çocukları ziyaret etti

18.07.2024

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Leyla Ayaz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Yaz Spor Okulları kapsamında hayata geçirilen çalışmalarını inceleyerek, bilgi aldı. Belediyenin kapalı spor salonunda voleybol ve karate kurslarını izleyen Ayaz, çocuklarla birlikte antrenman yaptı.

Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yaz mevsiminin sağlıklı ve verimli bir şekilde değerlendirilmesi, fiziksel ve zihinsel aktivitelerin artırılması için açılan Yaz Spor Okulları çalışmalarını sürdürüyor.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Leyla Ayaz, Eş Başkan Yardımcısı Jiyan Aslan ve meclis üyeleriyle birlikte Bağlar Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nu ziyaret ederek, buradaki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Eş Başkan Ayaz ve beraberindekileri, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Asuman Filiz Ürün ile kapalı spor salonunda emek veren personeller karşıladı.

Ayaz ve beraberindekiler ailelerle birlikte tribünde voleybol antrenmanını izledi. Ardından salonda çocuklarla ve antrenörlerle görüşen Ayaz, çalışmaya ilişkin bilgi aldı, talepleri dinledi.

Çocuklarla voleybol oynayan Ayaz, daha sonra karate kursuna katıldı. Burada da çocuklarla teknik hareketlere katılan Ayaz, daha sağlıklı ve başarılı bir gelecek için spora devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.