English Kurdi Türkçe
251 93 00

Bağlar hepimizin: Bütçe halkın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanacak

9.07.2024

Bağlar Belediyesi, Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında toplantılarını südrürürken, saha çalışması da başlattı. Mahalle mahalle yapılacak saha çalışmalarının ilki 5 Nisan Mahallesi’nde gerçekleşti. Halkın talepleri doğrultusunda oluşturulacak bütçe için kapı kapı, sokak sokak çalışma yapıldı.

Bağlar Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Planının hazırlanması amacıyla başlattığı çalışmalar sahada sürüyor. Halkın talep, öneri ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanacak olan Stratejik Plan için bir yandan ilçedeki tüm kesimlerle toplantılar düzenlenirken, bir yandan da saha çalışmaları yapılıyor. 

“Bağlar hepimizin” şiarıyla 5 Nisan Mahallesi’nde saha çalışması yapıldı. Belediyenin tüm birimlerinden personellerin dahil olduğu çalışma kapsamında mahallede broşür dağıtıldı. Halkla bire bir iletişim halinde olan belediye emekçileri, kapı kapı dolaşarak halkın taleplerini kayıt altına aldı. Esnaf, mahalle sakinleri ve sosyal alanlarda halkın taleplerini dinlenerek, Stratejik Plana katılım çağrısı yapıldı.

5 Nisan Mahallesi’nin ihtiyaçlarını halkla birlikte belirlemek ve buna göre bütçe oluşturmak amacıyla, yarın (10 Temmuz) 5 Nisan Meydan Parkı’nda saat 18.00’da halk buluşmaşı gerçekleştirilecek.