Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi ''Temizlik Kampanyası'' için el ele verdi.

25.04.2024

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi,merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlattı. Bağlar İlçemiz ''Dörtyol'' semtimizde Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarımız '' Serra BUCAK ve Doğan HATUN'' ile birlikte  Bağlar Belediyesi Eş Başkanlarımız '' Leyla AYAZ  ve Siraç ÇELİK''  el ele vererek temizlik kampanyası için  start verdi.

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarımız ve Bağlar Belediyesi Eş Başkanlarımız ''Halkımız Kampanyaya Destek Olsun'' çağrısı yaparak;
Önümüzdeki günlerde yoğunlaşacak temizlik çalışmalaımız ile birlike halkımızın temizlik kampanyası ile ilgili çağrımıza destek olmaları ve çöplerini düzenli olarak çöp toplama saatinde poşetleyerek çöp konteynerlerine bırakmalarını önemle rica ediyoruz” denildi.

Hevşaredarê Amedê kampanya paqijiyê dan destpêkirin
Şaredariya Bajarê Mezin a Amedê, bi piştgiriya şaredariyên navçeyên bajêr, li seranserê bajêr kampanyaya paqijiyê da destpêkirin. Doh bi şev li taxa "Dortyol" a Navçeya Rezan, Hevşaredarên me yên Bajarê Mezin Serra BUCAK û Dogan HATUN û Hevşaredarên me yên Şaredariya Rezan "Leyla AYAZ û Siraç ÇELÎK" dest dan hev û dest bi xebatên paqijiyê kirin.
   Hevşaredarên me der barê vê kampaniya paqijiyê de bang li gel kirin û wiha gotin: "Em dixwazin ku her kes piştgiriyê bide vê kampanyayê û xwedî lê derkeve da ku em bi hevre bajarê xwe paqijtir bikin". Em di wê baweriyê de ne ku di rojên pêş de em ê xebatên xurt û bi hevkariya gel kampanyayên paqijiyê bi rengekî serkeftî bimeşînin. Her wiha hêvî û daxwaza me ew e ku gel jî alîkariya me bike û çopên xwe di demên destnîşankirî de derxînin û çopên xwe bixin nava konteyneran de."