Bağlar Belediyesi Ağustos 2016 Meclis Toplantısı

Sayı       : 24723074-2

Konu     : Meclis Çalışması

27.07.2016

Belediyemizin Ağustos -2016 Meclis Toplantısı, 01 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat: 10.00\'da Ana Hizmet Binamız Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olup, gündem maddelerinin ilişikte sunulduğu hususunu;

Belediye Başkanı

27/07/2016 Düzenleyen N.KILIÇ

27/07/2016 Yazı işl. Müd.V. V.EĞE

01/08/2016

GÜNDEM                 :

1-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Fatih ve Muradiye  Mahallelerinde pastane ve tatlı imalathanelerin denetlenmesi ”ne ait  Çevre ve  Sağlık  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

2-Meclis Üyelerinden, Ayfer ÖZSOY ve Nasir YENTAR imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Selahattin Eyubi Mahallesindeki temizlik çalışmalarının araştırılıp incelenmesi’ne“ ilişkin Halkla İlişkiler Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

3-Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve Rıfat TURFAN imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Göletli Parkın cinsiyet eşitliğine uygun çalışmalarının incelenmesi’ne “ilişkin Kadın Erkek Eşitlik  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

4-Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve Şenay PEKTAŞ imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Körhat Mahallesinde çocuklara yönelik sokak boyama etkinliği yapılması“ na ilişkin  Kültür Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

5-Meclis Üyelerinden, Pervin AYLİ ve Abdulaziz DAYAN imzalı “Belediyemiz sınırlarında  yaşayan engelli vatandaşların sağlık sorunlarının araştırılıp incelenmesi“ ne ilişkin  Engelli Sorunları Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

6-Meclis Üyelerinden, Selahattin ÖZDEMİR ve Ayfer ÖZSOY imzalı “Belediyemiz Şeyhşamil Mahallesinde 2016 yılı itibarı ile yapılan kaçak yapılaşmanın araştırılıp incelenmesi ”ne ilişkin İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

7-Meclis Üyelerinden, Nezire BARAN ve Mehmet Şirin GÜRBÜZ imzalı “Belediyemiz  2015 yılı içerisindeki  Emlak  Vergilerinin  tahakkuk ve tahsilatlarının incelenip  araştırılması” na ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

8-Meclis Üyelerinden, Yüksel ALMAS ve Nevriye ÇUR imzalı “Belediyemiz Ana Çocuk Sağlığı Merkezine başvuran kadınların sorunlarının araştırılması” na ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

9-Meclis Üyelerinden  Şenay PEKTAŞ ve Naşide TOPRAK imzalı “Belediyemiz Spor  Kulübünün  yaz  sezonunda  yapmış olduğu çalışmaların incelenip araştırılması ”na ilişkin  Gençlik ve Spor   Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

10-Meclis Üyelerinden Felat ÖZSOY imzalı “Belediyemiz Kaynartepe  Mahallesinde bulunan Solin Çocuk Evinde yapılan eğitim çalışmalarının incelenmesi ”ne  ilişkin Eğitim ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

11- Meclis Üyelerinden, İzzet ASLANLI ve Abdulkadir ANAR imzalı “Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmaların incelenip araştırılması” na ilişkin   İmar ve  Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

12-Yazı İşleri  Müdürlüğünün 02/05/2016 tarih ve 178 sayılı” Mahalle kurulması“ na   ilişkin İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

13-Yazı İşleri  Müdürlüğünün 21/07/2016 tarih ve 388 sayılı” Mahalle kurulması“ na   ilişkin yazının görüşülmesi.

Dilek  ve  temenniler

Belediye Başkanı