English Kurdi Türkçe
251 93 00

DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ İ L A N I D I R

1.06.2016

 

\r\n

Sayı       : 24723074-2 

\r\n

Konu     : Meclis Çalışması   

\r\n

 

\r\n

                                                                                           31.05.2016                                                                                                

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

T.C.

\r\n

DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ

\r\n

İ L A N I D I R

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

Belediyemizin  Haziran-2016 Meclis Toplantısı, 06 Haziran 2016 Pazartesi günü saat: 10.00\'da Ana Hizmet Binamız Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olup, gündem maddelerinin ilişikte sunulduğu hususunu;

\r\n

            Bilgi ve gereğini arz/rica ederim.

\r\n

 

\r\n

EK  : Meclis Gündemi (2 Sayfa)                                                     

\r\n

 

\r\n

                                                                                                   

\r\n

 

\r\n

 Birsen KAYA AKAT

\r\n

 Belediye  Başkanı

\r\n

 

\r\n

                                                                                                                 

\r\n

 

\r\n

                                                                                                                  

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

31/05/2016 Düzenleyen N.KILIÇ

\r\n

 

\r\n

31/05/2016 Yazı işl. Müd.V. V.EĞE

\r\n

 

\r\n

GÜNDEM                 :                                                                                                06/06/2016

\r\n

Açılış Konuşması

\r\n

            1-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 25/05/2016 tarih ve 810 sayılı “ Plan Değişikliği” ne ilişkin yazısının görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

            2-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 30/05/2016 tarih ve 830 sayılı “ Plan Değişikliği” ne ilişkin yazısının görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

3-Mali Hizmetler Müdürlüğünün 23.03.2016 tarih ve 154 sayıl1ı ”Mali Hizmetler Müdürlüğü İç Kontrol Alt Birimi Oluşturma ve Çalışma Yönetmeliğinin düzenlenmesi ”ne  ilişkin İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

4-İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 26/04/2016 tarih ve 241 sayılı” Yönetmelik“ e ilişkin İnceleme ve Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

5-Yazı İşleri  Müdürlüğünün 02/05/2016 tarih ve 178 sayılı” Mahalle kurulması“ na   ilişkin İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

6-Meclis Üyelerinden, Ayfer ÖZSOY ve Nasir YENTAR imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Körtepe  Mahallesindeki vatandaşların sorunların dinlenilmesi ”ne  ilişkin Halkla İlişkiler  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

7-Meclis Üyelerinden, Halime BAYRAM ve Rıfat TURFAN imzalı “Belediyemiz Kadın Erkek çalışmalarının cinsiyet eşitliğine göre dağılımının  araştırılması” na  ait  Kadın Erkek Eşitlik  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

8-Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve Adnan AKGÜL imzalı “Belediyemiz Kaynartepe Mahallesinde çocuklara yönelik Sokak Boyama Etkinliği Yapılması ”na ilişkin  Kültür Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

\r\n

 

\r\n

9-Meclis Üyelerinden, Pervin AYLİ ve Abdulaziz DAYAN imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan engelli  kadınların sorunlarının incelenip araştırılması ”na ilişkin Engelli Sorunları Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

\r\n

 

\r\n

10-Meclis Üyelerinden, Nezire BARAN ve Abdulkadir ANAR imzalı “Belediyemiz tarafından 2015 yılında yapılan nakdi yardımların araştırılıp incelenmesi ”ne ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

11-Meclis Üyelerinden, Cibrahil KURT ve İzzet ASLANLI imzalı “Belediyemizde çalışan personellerin eğitim seviyelerinin araştırılıp incelenmesi”ne ilişkin Eğitim ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

\r\n

 

\r\n

12-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI ve Rıfat TURFAN imzalı “Belediyemiz sınırlarındaki 5.Nisan ve Kaynertepe Mahallelerinde bulunan okul kantinlerinin  araştırılıp incelenmesi”ne  ait  Çevre ve  Sağlık  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

13-Meclis Üyelerinden, Fehmi DEMİR ve Sedat GÜLTEKİN imzalı “Şeyhşamil Mahallesindeki Kasap, Sakatat, Tavuk ve Balık satılan işyerlerinin araştırılıp incelenmesi” ne ait  Çevre ve  Sağlık  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

14-Meclis Üyelerinden, Ahmet Fikret ÖCAL, Ensari ENSARİ ve Hazim GÖNEN imzalı “Bağcılar Mahallesinde bulunan hayvan ahırlarının mahallede oturan sakinleri koku ve sivrisinek yönünden rahatsız ettiğinden konunun araştırılması”na ait Çevre ve  Sağlık  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

15- Meclis Üyelerinden, Abdulaziz DAYAN ve Nasir YENTAR imzalı “Belediyemiz Bağcılar Mahallesinde yapılmakta olan çevre düzenlemelerinin incelenip araştırılması ”na ait

\r\n

İmar ve  Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

16-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Yeniköy Mahallesinde oturan kadınların sorunlarının araştırılması”na ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

17- Meclis Üyelerinden, Şenay PEKTAŞ ve Ramazan ÖZÇELİK imzalı “Belediyemiz Süper Amatör Lig Futbol takımının çalışmalarının incelenip araştırılması”na ilişkin  Gençlik ve  Spor   Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

18-Meclis Üyelerinden, Sedat GÜLTEKİN imzalı “Belediyemiz bünyesindeki Spor Takımlarının giderlerinin araştırılıp incelenmesi”ne ait Gençlik ve Spor  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

 

\r\n

Dilek  ve  temenniler                                                                              

\r\n

Kapanış                                                                                                      

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

Birsen KAYA  AKAT

\r\n

  Belediye Başkanı   

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n

 

\r\n