English Kurdi Türkçe
251 93 00

2016 Mart Meclis Toplantısı Gündemi

2.03.2016

1-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 01.03.2016 tarih 350 sayılı “ Harç Alınması” ile ilgili yazısının görüşülmesi.

\r\n

2- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 15.02.2016 tarih 88 sayılı “ İptal-İhtas” ile ilgili yazısının görüşülmesi.

\r\n

3-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, 26.01.2016 tarih ve 163 sayılı, Plan değişikliği UİP-1246,20 Plan İşlem Numaralı, 173 ada 5, 6, 7 ve 8 nolu parsele ait 1/1000 “Ölçekli İmar Plan Değişikliği” ne ait İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

4-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI ve Rıfat TURFAN imzalı “Belediyemiz sınırlarındaki Mevlana Halit ve Selahattin Eyyubi Mahallelerinde bulunan okul kantinlerinin araştırılıp incelenmesi”ne ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

5-Meclis Üyelerinden, Nezire BARAN ve Abdulkadir ANAR imzalı “Belediyemiz 2015 yılında tahsil edilen vergilerin incelenip araştırılması”na ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

6-Meclis Üyelerinden, Şenay PEKTAŞ ve Ramazan ÖZÇELİK imzalı “Belediyemiz bünyesinde bulunan Bölgesel Erkek Basketbol takımının çalışmalarının incelenmesi”ne ilişkin Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

7-Meclis Üyelerinden, Cebrail KURT ve İzzet ASLANLI imzalı “Belediyemiz 5 Nisan Mahallesinde bulunan Gençlik Kütüphanesindeki çalışmaların incelenip araştırılması”na ilişkin Eğitim ve Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

8-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ ve Yüksel ALMAS imzalı “Belediyemiz ana hizmet binasında görev yapan kadınların sorunlarının araştırılıp incelenmesi” ne ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

9-Meclis Üyelerinden, Abdulaziz DAYAN ve Nasir YENTAR imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Bağcılar Mahallesindeki yeni imar yollarının incelenip araştırılması ”na ait İmar ve Şehircilik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

10-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ ve Ayfer ÖZSOY imzalı “Belediyemiz Fatih ve Körhat Mahallelerindeki cadde ve sokaklardaki çalışmaların araştırılıp incelenmesi”ne ilişkin İnceleme ve Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

11-Meclis Üyelerinden, Naşide TOPRAK ve Halime BAYRAM imzalı “Belediyemiz Gün Işığı Mağazasının sorunlarının incelenip araştırılması ”na ilişkin Halkla İlişkiler Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

12-Meclis Üyelerinden, Kesuman TAŞLI ve Ramazan ÖZÇELİK imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan gezici pazarlarda çalışan kadınların sorunlarının araştırılıp incelenmesi” ne ilişkin Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

13-Meclis Üyelerinden, Selma SÜRER ve İzzet ASLANLI imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Fatih Mahallesinde çocuklara yönelik Sokak Boyama Etkinliği yapılması ”na ilişkin Kültür Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

14-Yazı İşleri Müdürlüğünün 07/12/2015 tarih ve 583 sayılı “Mahalle Kurulması” ile ilgili yazılarına ilişkin İnceleme ve Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

\r\n

Dilek ve temenniler
Kapanış
Eşref GÜLER
Belediye Başkan V.