BAŞKAN BEYOĞLU, İKİ MAHALLEDE VATANDAŞLARIN EVLERİNE MİSAFİR OLDU

23.11.2021

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 5 Nisan ve Şeyh Şamil mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Beyoğlu, ardında da eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte bazı vatandaşların evlerine misafir oldu.

Mahalle sakinleri tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Başkan Beyoğlu, kendisine iletilen sorunların zaman kaybedilmeden çözülmesi için belediyenin ilgili birimlerine talimat vererek çözüm üretmenin öncelikli görevleri olduğunu kaydetti.

SOKAK TURUNA ÇIKARAK VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçe genelindeki vatandaş buluşmaları kapsamında iki mahallede ziyaretler gerçekleştirdi.

5 Nisan ve Şeyh Şamil mahallelerinde sokak turuna çıkarak  vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyoğlu, belediyenin hizmetleriyle ilgili memnuniyet, eleştiri ve taleplerini dinledi. Gelen şikayet ve talepleri dikkatle dinleyerek çözüm üretmenin görevleri olduğunu belirten Beyoğlu, halkın en temel hakkı olan belediyenin kaynaklarını hizmet için değerlendirerek iki buçuk yılda önemli mesafe katettiklerini dile getirdi. İlk günkü heyecan ve motivasyonla çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Beyoğlu,”Milletin emaneti olan bu makamları ,yetkileri ve imkanları görev süremizin son anına kadar milletimizin yararına olacak şekilde değerlendirerek tüm zamanımızı hizmet yolunda harcamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte bazı vatandaşların evlerine misafir oldu. Bunlardan biri 19 yıl önce yaşadığı hastalık sonucu iki ayağını da kaybeden 56  yaşındaki Eşref Öztek.

ZOR DURUMDAKİ AİLEYE DESTEK OLDU

“Hastalık Allah’ın bir imtihanıdır. Bunda da vardır bir hikmet. Sabırla mücadele etmeye devam etmelisiniz” diyerek moral ve teselli veren Başkan Beyoğlu, aileye ayni ve nakdi destek vereceklerini açıkladı. Beyoğlu, Öztek’in  diğer kurumların sorumluluk alanına giren sorun ve taleplerinin yerine getirilmesi için de gerekli görüşmelerde bulunacaklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını aileye ileten Beyoğlu,”Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal devlet atılımları son 19 yılda gerçekleşti. Devletimiz ve hükümetimiz tüm imkanlarıyla sizler gibi desteğe muhtaç vatandaşların yanındadır. Taleplerinizin yerine getirilmesi hususunda elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Yaşadığı sorunların çözümü için yetkililerden destek beklediğini ifade eden Eşref Öztek de,”Evimize kadar gelerek destek olan Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Mütevazi kişiliği ile kalpleri fetheden başkanımızdan Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.