DİYARBAKIR’IN TANITIM VE  KÜLTÜR ELÇİSİ BAĞLAR BELEDİYESİ !

18.11.2021

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Gençlik Festivali’nde Diyarbakır’ı  temsil eden Bağlar Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü. Bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanlarının yanı sıra binlerce vatandaşın ziyaret ettiği stantta ziyaretçileri karşılayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır’ın meşhur kadayıf tatlısını ikram ederek çocukları ağırladı. Beyoğlu, kentin güzelliklerini yaşamak üzere vatandaşları Diyarbakır’a davet etti.

DİYARBAKIR’IN KÜLTÜR ELÇİLİĞİNİ YAPTI

Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde açık alanda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  açılışı gerçekleştirilen  ‘Gençlik Festivali’nde Diyarbakır’ı temsil eden Bağlar Belediyesi, yüzlerce şehir ve belediyenin katıldığı organizasyonda  hem Bağlar’ın hem de Diyarbakır’ın tanıtımı adına önemli çalışmalara imza attı.

Bakan ve milletvekillerinin yanı sıra Türkiye’nin her yerinden belediye başkanları, bürokratlar ve binlerce vatandaşın ilgiyle ziyaret ettiği stantta gençleri karşılayarak yakından ilgilenen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır’ın misafirperverliğini dile getirip kentin tarihini ve dokusunu anlatarak bir anlamda kültür elçiliği yaptı.

KADAYIF İKRAMINDA BULUNDU, DİYARBAKIR’A DAVET ETTİ

Standı ziyaret eden vatandaşlara Diyarbakır’ın dillere destan kadayıf tatlısı ikram edildi. Başkan Beyoğlu da ziyaretçilere kendi elleriyle tatlı ikramında bulundu.

“Gönülden Gönüle Bizi Sevgimiz Bağlar”,”Gönülden Gönüle Bizi Coşkumuz Bağlar”,”Gönülden Gönüle Bizi Mutluluk Bağlar” sloganlarıyla hizmet veren stantta vatandaşlarla muhabbbet bağı kurarak onları Diyarbakır’a davet eden Başkan Beyoğlu,”İnsanımız çok kadirşinas ve misafirperverdir. Bunu görmek için sizi kentimize davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.