BAĞLAR'DA KARIŞ KARIŞ HİZMET SEFERBERLİĞİ

16.11.2021

Bağlar Belediyesi, kış mevsimine doğru ilçe merkezi ve kırsal bölgelerde üst yapı sorunlarını çözme çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

İki kırsal mahallede beton boru ve menfez köprüler inşa edilirken, iki merkez mahallede de sokak ve kaldırım sağlıklaştırma çalışmaları gerçekleştirildi.

Bir mezrada ise uzun yıllar sonra yeni yol kazandırma çalışmalarına başlandı.

MAĞDURİYET YAŞANMAMASI İÇİN ÖNLEM

Kış mevsiminde yaşanabilecek muhtemel ulaşım sorunlarına karşı çalışma yürüten Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, haftanın her günü hem merkezde hem kırsalda yoğun mesai harcayarak yerleşim yerlerini hizmetle buluşturuyor.

Kırsal Yiğityolu ve Oğlaklı mahallelerinde toplam 20 beton boru döşenerek su taşkınlarına önlem olarak menfez köprüler kazandırıldı.

MEZRA İLK KEZ YOLLA TANIŞTIRILIYOR

Merkez 5 Nisan ve Şeyh Şamil mahallerinde tahrip olan sokak ve kaldırımlar sağlıklaştırma çalışmalarıyla yenilenerek güzel bir görüntüye kavuşturuluyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun yakından takip ederek kısa zamanda tamamlanmasını istediği hizmet seferberliği kapsamında Özdemir ve Tavşantepe mahalleleri arasında bulunan Gönendi Mezrası'nda 2 kilometrelik yeni yolun hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı.

VATANDAŞLARDAN ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİĞE DESTEK

Bağlar Belediyesi'nin çözüm odaklı pratik belediyecilik anlayışı vatandaşların güvenini kazanıyor.

Çalışmalardan duydukları senin dile getiren ilçe halkı,"Hizmet talebimiz anında karşılık buluyor " sözleriyle Başkan Beyoğlu'na teşekkür ediyor.