BAĞLAR BELEDİYESPOR'UN KARATE BAŞARISI

24.10.2021

Bağlar Belediyespor'un milli karatecileri başarılı sonuçlarla kulüplerine madalya kazandırarak Diyarbakır'ı başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

Denizli'de  yapılan Türkiye İller Arası Karate Şampiyonası'na katılan Bağlar Belediyespor'lu sporculardan Amine Akçakmak 68 kiloda şampiyon olarak altın madalyanın sahibi olurken,aynı kiloda yarışan  İrem Nur Yazar gümüş ve 59 kiloda müsabakalara katılan  Zeynep Akçakmak da bronz madalya kazandı.

Şampiyonada Bağlar Belediyespor karate takımının başında milli antrenör Mehmet Yazar yer aldı.

Bağlar Belediyespor'un sporcu, yönetici ve antrenörleri elde edilen başarıyı kulübe verdiği maddi ve manevi destek nedeniyle Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na hediye ederek teşekkür etti.