KIRSAL MAHALLEDE VATANDAŞLARLA,  SAKARYA CADDESİ’NDE ESNAFLARLA BULUŞTU

9.09.2021

Kırsal Tavşantepe Mahallesi’ni ziyaret eden  Bağlar Belediye Başkanı  Hüseyin Beyoğlu, mahalle sakinlerinin ilettiği alt yapı ve üst yapı ile ilgili tüm sorunları en kısa zamanda çözeceklerini bildirdi. Beyoğlu, günlük ticaretin kalbinin attığı Sakarya Caddesi’nde de esnaflarla bir araya gelerek  5 Nisan Mahallesi’nde  “çat-kapı”  usülüyle  bazı vatandaşların evlerine misafir oldu.

SAKARYA CADDESİ’NDE ESNAF, 5 NİSAN MAHALLESİ’NDE VATANDAŞ ZİYARETİ

Bağlar Belediye Başkanı  Hüseyin Beyoğlu, ilçe merkezi ve kırsal yerleşim yerlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara ortak akılla çözüm üretmeye devam ediyor.

Başkan  Beyoğlu, alt yapı ve üst yapı yenileme çalışmalarından sonra güzel bir görüntüye kavuşarak günlük alış verişte yoğunluk yaşanan Sakarya Caddesi’nde esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinledi. Aynı bölgede bulunan 5 Nisan Mahallesi’nde bazı vatandaşların evine “çat-kapı” usülüyle  misafir olan Beyoğlu,”Her kesimdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyerek birlikte çözüm üretiyoruz. Sorunları çözmek elbette çok önemli ve biz bunu amaçlıyoruz. Ancak bizim asıl düşüncemiz vatandaşlarımıza önemli olduklarını hissettirmektir.” ifadelerini kullandı.

TAVŞANTEPE MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan  Beyoğlu, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ile birlikte Karacadağ bölgesinde bulunan Tavşantepe  Mahallesi’ne çıkarma yaparak 42 haneli mahallede yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların çeşitli konulardaki sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulunan Başkan Beyoğlu, vatandaşın ayağına giderek yaşadıkları sorunları birlikte gözlemlemeyi esas aldıklarının altını çizdi. Vatandaşın her türlü beklentisini  dikkate değer bulduklarını anlatan Beyoğlu,”Buralar mazeret üretme makamları değil, çözüm üretmesi gereken makamlardır. Vatandaşımızı kendi ayağımıza getirmeyiz. Biz onların ayağına gideriz, çözüm için ne gerekiyorsa onu yaparız. Tavşantepe mahallemizin sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturarak, burada ikamet eden kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” diye konuştu.