BAĞLAR'DA ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLEREK BOYANIYOR

5.09.2021

Bağlar ilçesinde çöp konteynerleri  belediye ekipleri tarafından hastalık riskine karşı dezenfekte edilerek boyanıyor. Bağlar Belediyesi, merkez ve kırsal bölgelerde aralıksız olarak sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşları kötü koku ve hastalık riskine karşı korurken, yıpranan konteynerlerin oluşturduğu görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği  bugünlerde  ilçe  genelinde bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte ederek yıkayan Bağlar  Belediyesi  Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne  bağlı ekipler, konteynerler çevresinde oluşabilecek kötü koku ve olumsuz görüntüleri ortadan kaldırıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle hijyenin büyük önem kazandığı bu dönemde  temiz, modern ve konforlu bir Bağlar hedefi için çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler,merkez ve kırsalda toplam 140 yerleşim yerine yönelik olarak çöp konteynerlerini  kapsamlı  bir şekilde temizleyerek dezenfekte ediyor. Daha sonra yıpranan ve görüntüsü bozulan konteynerler boyanıyor.

"ÇEVRE VE TEMİZLİK KONUSUNDA HASSASIZ "

İhtiyacı olan yerleşim yerlerine Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla yeni çöp konteynerleri ulaştırılarak sorun çözülürken, mahalle muhtarları ve vatandaşlar taleplerini anında yerine getiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve emeği geçen temizlik ekiplerine teşekkür etti.