BAYRAM ÖNCESİNDE SOKAK SOKAK GEZEREK "TALEBİNİZ VAR MI?" DİYE SORDU

18.07.2021

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Kurban Bayramı öncesinde ilçenin cadde ve sokaklarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve talepleri olup olmadığını sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettiği vatandaşlara ,"bu makam ve mevkilerin asli sahipleri sizlersiniz. Biz size hizmetkarız. Bizden emriniz varsa dinlemeye ve çözüm üretmeye geldik " diyen Başkan Beyoğlu, çocuklarla kurduğu içten diyaloğlarla ilgi odağı oldu.

Evlere Misafir Oldu , İletilen Sorunların Çözümü İçin Talimat Verdi

Kaynartepe Mahallesi'nde bazı vatandaşlar Beyoğlu'nu evlerine davet etti.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte bir çok eve misafir olan Beyoğlu, esnafların ilettiği sorunların hemen çözümü için de belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

Başkan Beyoğlu , ihtiyaç sahibi vatandaşlara da bayram öncesinde çeşitli desteklerde bulunarak ihtiyaçlarını karşıladı.