English Kurdi Türkçe
251 93 00

BAŞKAN BEYOĞLU, GENÇLERLE BİRLİKTE SİNEMADA 15 TEMMUZ FİLMİNİ İZLEDİ

16.07.2021

Bağlar Belediye Başkanı  Hüseyin Beyoğlu, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişimini ve milletin buna karşı elde ettiği zaferi konu alan “Şafak Vakti” filmini sinemada ilçedeki gençlerle beraber izledi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından desteklenen film için bilet giderlerini karşılayarak çeşitli ikramlarda bulunduğu gençlerle sinemada buluşan Başkan Beyoğlu,”O  ihanet sarmalını ve buna karşı milletimizin vatan aşkıyla verdiği mücadelenin gençlerimizin hafızalarına kazınmasını  sağlamak için böyle bir düşünceyi hayata geçirdik. İlk etapta 100 gencimizle beraber filmi izledik.  Sürecin sonuna kadar  inşallah  5 bin gencimizi sinema ile buluşturmuş olacağız ” dedi.

“Filmi izlerken o geceyi bir kez daha yaşadık ve çok duygulandık” diyen gençler, bu imkanı sağladığı için Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

TARİHİ GECEYİ ANLATAN FİLM GÖSTERİMDE

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca desteklenen, Çengelköy ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hain saldırının yaşandığı geceyi konu alan Şafak Vakti filmi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Diyarbakır’da da gösterime girdi.

Beş sene önce Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı darbe girişimine karşı halkın  ortaya koyduğu destansı mücadeleyi anlatan film için anlamlı destek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan geldi.

GENÇLERLE BERABER FİLMİ İZLEDİ

 Beyoğlu, bilet hediye ederek çeşitli ikramlarda bulunduğu ilçedeki  100  genç ile birlikte bu anlamlı filmi sinemada izledi. Başkan Beyoğlu'nun yanı sıra eşi Dürdane Beyoğlu ve Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir de gençlerin heyecanına ortak oldu.

Ninova Avm'deki  film seansında gençlerle birlikte resim çekerek davete katıldıkları için teşekkür eden Başkan Hüseyin  Beyoğlu, ülkeye karşı girişilen ihanet sarmalı ve milletin verdiği mücadelenin önemine dikkat çekmek için böyle bir düşünceyi hayata geçirdiklerini söyledi.

“5 BİN İNSANIMIZI  SİNEMA İLE  BULUŞTURACAĞIZ

Beyoğlu, ”O gece milletimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın zalime korku ve mazluma güven veren güçlü liderliğinde tüm unsurlarıyla bu hain kalkışmaya karşın durarak bütün dünyaya örnek olacak bir zafer elde etti. İletişim Başkanlığı’mızın desteğiyle hazırlanan bu filmi bu anlamda kıymetli bulduğumuz için ilçemizdeki gençlerin izlemesini istedik. İlk etapta 100 kişi ile beraber izledik. İnşallah 5 bin kişiye sinema ile buluşma  imkanı tanımış olacağız.  Şuurlu bir tutum sergileyen gençlerimize teşekkür ediyorum.  Milli ve manevi değerler konusunda hassas olan nesillerimiz oldukça Allah’ın izniyle milletimizin istikbali güvendedir.” dedi.

GENÇLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR MESAJI

Filmi çok beğendiklerini belirten gençler, böyle bir imkanı sağladığı için Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. Gençler,”Sinemada güzel bir gün geçirdik. Bu güzel ve örnek çalışmayı başlatan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.  Binlerce genç bu duyguyu birlikte yaşayacak. Filmi de çok beğendik. İhanet girişimini ve millet olarak vermiş olduğumuz mücadeleyi çok güzel anlatıyor.” diye konuştu.