MİNİK İKLİMİYA'NIN TEKERLEKLİ SANDALYE HAYALİNİ BAŞKAN BEYOĞLU GERÇEKLEŞTİRDİ

10.06.2021

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kendisine ulaşan ailenin talebi üzerine engelli olan 6 yaşındaki İklimiya Kılıç'a tekerlekli sandalye hediye etti.

Baba  Recep Kılıç, ailenin sevincini sosyal medya üzerinden yaptığı "kızımızı çok mutlu ettiniz,size hep dua edeceğim "  şeklindeki paylaşımla  dile getirerek Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEKLERİNE DEVAM

Toplumun farklı kesimlerine yönelik sosyal ve gönül belediyeciliği örnekleriyle öne çıkan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu bu kez yürüme güçlüğü çeken minik bir kız çocuğunun yüzünü güldürdü.

Engelli olan 6 yaşındaki İklimiya  Kılıç'ın durumunu kendisine ulaşan ailesinden öğrenen Beyoğlu, hemen harekete geçti. Temin edilen araç Bağlar Belediyesi Meclis Üyesi Güzel Kızoğlu tarafından aile ziyaret edilerek minik İklimiye'nin hizmetine takdim edildi.

BABA SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR MESAJI PAYLAŞTI

Heyecanla tekerlekli sandalyeye binen İklimiya mutluluk pozları verdi.

Baba Recep Kılıç, kızının tekerlekli sandalyedeki mutlu pozunu paylaşarak Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Beyoğlu ise,"Minik kızımız bir nebze de olsa mutlu olduysa bu bize yeter " ifadelerini kullandı.