1 SAATTE 7 AİLEYİ ZİYARET ETTİ

9.05.2021

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Tam Kapanma nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara Kadir Gecesi arefesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Beyoğlu,"Çat kapı " olarak yaptığı ziyaretlerde Alipınar ve Yunus Emre mahallelerinde 1 saat içinde 7 aile ile görüşerek hem kandillerini kutladı, hem de sorun ve taleplerini dinledi.

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzünü Güldürdü

Aralarında hasta ve yaşlı vatandaşların da bulunduğu ziyaretler sırasında Başkan Beyoğlu, kendisine aktarılan sorunların çözümü için de belediyenin ilgili birimlerine talimat vererek bu işin takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Beyoğlu, ziyaretler sırasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayrıca ayni ve nakdi destek sağladı.

Beyoğlu, maske kullanmayan vatandaşları da kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Ev ziyaretlerine Başkan Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu da katıldı.