NİSAN AYINDA KARACADAĞ BÖLGEMİZE KAR DÜŞTÜ

12.04.2021

Baharın beklendiği Karacadağ’a Nisan ayında kar yağınca hem çevredeki yerleşim yerlerinde hem de çalışma için bölgeye giden Bağlar Belediyesi ekipleri şaşırdı.
Bazı yerleşim yerlerine yeni yol kazandırmak ve mevcut yolların eksiklerini gidermek üzere sabah saatlerinde bölgeye hareket eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aniden bastıran kar ile karşılaşınca ilk iş olarak kar temizleme çalışmaları gerçekleştirdi.
YOL YAPIMI İÇİN GİTTİLER, KAR TEMİZLİĞİ YAPTILAR
Yıllar sonra ilk kez bu dönemde bölgede kar yağışı ile karşılaştıklarını belirten vatandaşlar, kar yağışına bağlı olarak meydana gelen soğuk havanın da yaşamı olumsuz yönde etkilediğini kaydetti.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla yaz ve kış demeden yılın her döneminde  çevredeki yerleşim yerlerine ulaşım  hizmet götüren ekipler bu durumu videoya çekerek ölümsüzleştirdi.