10 YIL SONRA ASFALTLANAN CADDE, ÇEVRE SAKİNLERİNİ MEMNUN ETTİ

2.04.2021

HİZMET SEFERBERLİĞİNE DEVAM
Ak Partili Bağlar Belediyesi ,Kuruçeşme bölgesini Dörtyol'a bağlayan  caddede 10 yıllık asfaltlama sorununa son verdi.
Selahaddin Eyyubi Mahallesi ve Toptancılar Sitesi çevresinde parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışması yapılarak kırsal Kırkkoyun Mahallesi'ne yeni yollar kazandırıldı.

10 YIL SONRA ASFALTLANAN CADDE, ÇEVRE SAKİNLERİNİ MEMNUN ETTİ
Bağlar Belediyesi, Sento Caddesi’ni  Bağlar’ın iç bölümüne  bağlayan Kuruçeşme-Küçük Gürsel Caddesi bölgesini 10 yıl sonra sıcak asfalt hizmeti ile tanıştırarak çevrede yaşayan vatandaşların ve esnafların yaşadığı ulaşım sorununa son verdi.
5 Nisan Mahalle Muhtarı Mehmet Karahan,yapılan hizmetin kendilerini sevindirdiğini belirterek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.
Şikayet Konusu Olan Cadde Yenilendi
Bağlar Belediyesi,bozularak kullanılamaz hale geldiği için özellikle yağışlı günlerde ve kış döneminde şikayet konusu olan Kuruçeşme-Küçük Gürsel Caddesi güzergahını asfaltlayarak yolu kullanışlı hale getirdi.
Kuruçeşme’den Dörtyol bölgesine giden cadde baştan başa asfaltlanarak  eski görüntüsünden arındırıldı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çevredeki esnaflar ve vatandaşlarla görüşerek hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu.
Muhtar :”Cadde Çok Kötüydü,Şimdi Güzelleştirildi”
Uzun yıllar yenilenip asfaltlanmadığı için caddenin bakımsız hale geldiğini belirten 5 Nisan Mahalle Muhtarı Mehmet Karahan,”Burası özellikle esnafın yoğun olduğu hareketli bir yer. Bakımsız olduğu için arabalar geçmekte zorlanıyordu. Bağlar Belediyesi güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Sorunları nasıl anlatıyorsak takdir etmesini de bilmeliyiz. Bağlar Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Beyoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.
500 metrelik alanı kapsayan asfaltlama çalışmasının ardında cadde ulaşıma açıldı.

İKİ YERDE KALDIRIM YENİLEME, KIRSALA YENİ YOLLAR
İlçe merkezi ve kırsal bölgelerde hizmet seferberliğine devam eden Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,Selahaddin Eyyubi Mahallesi ile  Gıda Toptancılar Sitesi çevresinde  yıpranan kaldırımları yenileyerek yeni parke taşları döşedi.
Karacadağ bölgesinde yer alan Kırkoyun Mahallesi'ne bağlı Güven ve Tahtareş mezralarında vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği yerleşim yerlerine yeni yollar kazandırılarak ulaşım sorunu çözüldü.