BAĞLAR BELEDİYESİ, İLÇE MERKEZİNİ YENİ YOLLARLA GÜZELLEŞTİRİYOR

16.02.2021

Bağlar Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşlar tarafından yeni yapıların oluşturulduğu yaşam alanlarını yeni yollar yaparak güzelleştiriyor.

Bağcılar Mahallesi’nde iki bölgede ve Hatboyu Caddesi mevkisinde bir bölgede yeni yollar hizmete kazandırılarak ulaşımın rahatlatılması amaçlanıyor. Tamamlanmak üzere olan yollar, daha sonra asfaltlanarak ulaşım için konforlu hale getirilecek.

Bazı mahallelerde ise kilitli parke taşlarıyla ara sokaklar ve kaldırımlar yenilenerek eski görüntülerinden kurtarılıyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bizim işimiz hizmet. Bunun için yılın 365 günü aynı heyecan ve tempo ile çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak hizmete verdikleri önemi dile getirdi.

ŞEHİR İÇİNE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Bağlar Belediyesi, ılıman bir iklimde geçen kış mevsimini iyi değerlendirerek ilçe merkezinde alt yapı hizmetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yeni yapıların inşa edildiği, modern yaşam alanlarının günden güne büyüdüğü ve ilçenin gelişen  yüzü olarak kabul edilen Bağcılar Mahallesi’nde yeni imar alanlarının yer aldığı bölgelerde belediye tarafından ilk kez yol hizmeti kazandırılıyor. Bağcılar Mahallesi 1151.sokakta 1 kilometre 600 metre uzunluğunda yeni yol kazandıran belediye ekipleri,eski Siverek yolu güzergahında da 2 kilometreden oluşan 4 kilometre yol açma çalışması yapılıyor.

Eski Bağlar bölgesinde de alt yapı yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatboyu Caddesi Direkhane mevkisinde 1 kilometre yeni yol çalışması yapılarak ulaşımdaki tıkanıklık çözüme kavuşturulması için çalışmalar devam ediyor.

MAHALLE ARALARI KİLİTLİ PARKE TAŞLARIYLA DÖŞENİYOR

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla ilçenin her bölgesinde çalışma yaparak uzun yıllar ihmal edilen yerleşim yerlerinin sorunlarına çözüm üreten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,Mevlana Halit ve Kaynartepe mahallelerinin ara sokak ve kaldırımlarını yenileyerek kilitli parke taşlarını döşedi.

Yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, hizmet taleplerini zaman kaybetmeden yerine getiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇİZDİĞİ YOLDA İLERLİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ağır bir yükü omuzlarına alarak millete ettiğini belirten Başkan Beyoğlu,”Bir yandan iç ve dış tehditlere boyun eğmeden dik bir duruş sergileyen, diğer yandan gece gündüz demeden millete hizmet eden ve ülkemizin geleceğine yön veren projeleri hayata geçirmekle uğraşan sayın cumhurbaşkanımızın bu fedakar mücadelesine karşı bize düşen kendisinin yükünü hafifletmektir. Bu yüzden göreve geldiğimiz günden bu yana büyük bir aşkla çalışarak bu sorumluluğu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bizden önce hizmet görmeyen ilçemizde halkımızın hak ettiği hizmetleri kazandırmak için yılın 365 günü aynı heyecanla yol alıyoruz” dedi.