BAŞKAN  BEYOĞLU ÖNCE AŞI OLDU, SONRA ESNAF ZİYARETİNE ÇIKTI

15.02.2021

Yeni tip koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptıran Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, aşı olmak için sağlık merkezine gelen vatandaşlarla görüşüp ardında da ilçede esnaf ziyareti turuna çıktı.

Türkiye’nin  salgın mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdürdüğüne dikkat çeken Beyoğlu,”Tüm vatandaşlarımızı aşı olarak bu mücadeleye destekte bulunmaya davet ediyorum” dedi.

“AŞIDAN SONRA HİÇBİR OLUMSUZLUK YAŞAMADIM”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozunu yaptırdı. Bağlar İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne gelerek aşısı olan Başkan Beyoğlu,” Aşı sıramızın gelmesi üzerine Covid-19 aşımızın ilk dozunu yaptırdık. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  liderliğinde, devletimizin büyük bir kararlılık ve başarı ile sürdürdüğü salgınla mücadelede tüm vatandaşlarımızı huzur ve güven içerisinde aşı olmaya davet ediyoruz” diyerek  vatandaşlara  mesaj verdi.

Beyoğlu, aşıdan sonra hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadığını ve kendisini çok iyi hissettiğini ifade etti.

AŞIDAN HEMEN SONRA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Aşı işleminden sonra  aşı olmaya gelen ve kendisini görünce yakın ilgi gösteren vatandaşlarla görüşen Başkan Beyoğlu, hem sohbet etti hem de çay içmek için belediyeye davet etti.

Daha sonra ilçede esnaf turuna çıkan Başkan Beyoğlu, vatandaşların işyerlerini ziyaret ederek “hayırlı işler “ temennisinde bulundu,belediye olarak tüm imkanlarıyla halkın emrinde olduklarını dile getirdi.

Bazı vatandaşların işyerlerine davet ettiği Beyoğlu, gördüğü ilgiden memnun bir şekilde ziyaretleri tamamladı.