BAĞCILAR YENİ YOLLARLA GELİŞİYOR

12.01.2021

Bağlar Belediyesi,modern mimarisi ve yeni yaşam alanlarıyla günden güne gelişerek büyüyen Bağcılar Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni yollarla ulaşıma rahat nefes aldırıyor.

Ahmet Kaya Caddesi’ne  bir haftada  toplam  37 metre genişliğinde ve 1.5 kilometre uzunluğunda üç yeni yol kazandırılırken,Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,ilçenin bir çok noktasında yol yapım hizmetlerinin devam ettiğine vurgu yaptı.

BİR HAFTADA ÜÇ YENİ YOL KAZANDIRILDI

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı 150 bin nüfuslu  Bağcılar Mahallesi  modern mimarinin ön plana çıktığı yeni yaşam alanlarıyla  dikkat çekmeye devam ediyor.

Bağlar Belediyesi,hummalı çalışmalarla yeni yollar kazandırarak vatandaşları elverişli ulaşım imkanlarına kavuşturuyor. Ahmet Kaya Caddesi'ne 10 metre genişlik ve 400 metre uzunluk,15 metre genişlik ve 800 metre uzunluk ,12 metre genişlik ve 350 metre uzunluk ölçülerinde 3 yeni yol inşa edilerek tamamlandı.

"ULAŞIMI GÜVENLİ VE HUZURLU HALE GETİRİYORUZ "

Yeni yapılan yolları ilk baharla birlikte asfaltlayacaklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yeni insanlar edilen yaşam alanlarına yol ve alt yapı hizmeti kazandırmak için samimi bir gayret ortaya koyduklarını söyledi.

Beyoğlu,"İlçemizin her noktasına hizmet götürerek ulaşımı güvenli ve elverişli hale getiriyoruz. Bir hafta içerisinde üç yeni yol kazandırdık.Şehir içinde ve kırsalda bir çok noktada yol yapım ve ulaşım sorunlarını çözmeye yönelik hizmetlerimiz devam ediyor " dedi.