BAĞLAR BELEDİYESİ, 29 ANA ARTER  CADDEDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATTI

5.01.2021

Büyükşehir Belediyesi’nden Bağlar Belediyesi’nin sorumluluğuna geçen ana arter özelliğine sahip 29 caddede  Bağlar Belediyesi tarafından temizlik seferberliği başlatıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çalışmalar kapsamında bir çok caddeyi temizlenerek vatandaşların günlük yaşamı için steril hale getirdiklerini söyledi.

29 Caddede Temizlik Seferberliği

Bağlar’da ana arter caddelerde temizlik seferberliği başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi’nden ilçe belediyelerinin sorumluluğuna geçen ilçede Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla startı verilen çalışmalar kapsamında aralarında ulaşım bağlantılarını sağlayan büyük caddelerin de yer aldığı 29 cadde baştan aşağı temizlenerek günlük yaşam için hijyen hale getiriliyor.

Temizlik Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaların bundan sonra da düzenli olarak yerine getirileceği kaydedildi.

“Yaşanılabilir Bir Bağlar İçin Çalışıyoruz”

İlçenin temizliğine büyük önem verdiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Belediyemizin sorumluluk alanına geçen 29 caddemizde geniş kapsamlı temizlik çalışması başlatmış durumdayız. Göreve geldikten sonra son model çevre dostu araçlar ve her türlü teknik imkanlarla güçlendirdiğimiz ekiplerimiz, vatandaşların sağlıklı ortamda yaşama imkanına kavuşması için ellerinden geleni yapıyor.  Bağlar’ımızı temiz ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirene kadar mücadelemiz devam edecektir.” dedi.