YENİ REFÜJ ÇALIŞMALARIYLA CADDELER, GÜZELLEŞİYOR

22.11.2020

Bağlar Belediyesi,ilçenin gelişen yüzü olarak dikkat çeken Bağcılar Mahallesi'ndeki yeni caddeleri refüj çalışmalarıyla güzelleştiriyor. Araç Muayene İstasyonu'nun bulunduğu caddede 100 metrelik refüj çalışması gerçekleştirilerek ağaçlandırma yapıldı.

ASFALTLAMA BİTTİ, SIRA REFÜJ ÇALIŞMALARINDA

Yaz döneminde bir çok cadde ve sokakta asfaltlama çalışması gerçekleştiren Bağlar Belediyesi,kış mevsiminin kapıya dayandığı bu günlerde bu kez bu bölgeleri refüj hizmetleriyle güzelleştirmeye başladı.

Refüjlerin, önce alt yapısı oluşturularak uygun toprak çeşidi monte ediliyor, bu işlemlerin ardında da ağaç ve yeşillik oluşturma aşamasına geçiliyor.

İlçenin yeni yüzü olan ve her geçen gün biraz daha gelişen Bağcılar Mahallesi'nde Bağlar Belediyesi tarafından ulaşıma yeni açılan caddelerdeki çalışmalar göz kamaştırarak modern bir şehir görünümü sunuyor.

Bağcılar Mahallesi Araç Muayene İstasyonu'nun yer aldığı caddede 100 metrelik alanı kapsayan refüj oluşturma ve geliştirme çalışmaları Bağlar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamamlandı.

"HİZMETLERİMİZİ YIL BOYU SÜRDÜRECEĞİZ "

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,ilçeyi güzelleştirmek amacıyla belediyenin  ilgili tüm birimlerinin yoğun bir gayret içerisinde olduğunu söyledi.

Beyoğlu,"İlkbahar döneminde başladığımız asfaltlama çalışmalarına kış mevsimi nedeniyle zorunlu olarak ara verdik.Ancak ilçemizi güzelleştirmeye dönük çabalarımız devam ediyor. Her geçen gün gelişen ve modern yaşam alanlarına dönüşen ilçemizde refüj ve yeşil alan oluşturma çalışmaları yapıyoruz.Milletimizin huzur içerisinde yaşama imkanı bulacağı bir Bağlar meydana getirmek en büyük arzumuzdur." dedi.