BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN İZMİR’DEKİ DEPREM ÇALIŞMALARINA TEKNİK DESTEK

18.11.2020

Bağlar Belediyesi, İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen depremle ilgili hasar tespit çalışmalarına teknik destek veriyor. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tarafından görevlendirilen alanında uzman mühendisler, hasar tespit çalışmalarına katılarak sürece katkı sağlıyor. Başkan Beyoğlu,”Elazığ depreminde olduğu gibi İzmir’de de tüm imkanlarımızla milletimizin emrindeyiz. Bunu bir sorumluluk olarak kabul ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TEKNİK PERSONEL SAHADA ÇALIŞMA YAPIYOR

Geçtiğimiz Ocak ayında Elazığ’da meydana gelen depremin yaralarını sarmak için sunmuş olduğu teknik imkanlar ve personel desteği ile dikkat çeken Bağlar Belediyesi, bu kez de İzmir’de 30 Ekim’de yaşanan depremin ardında sahada yer alıyor. Depremin ardında harekete geçen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Fen işleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan mühendis ve teknik personeli görevlendirerek İzmir’e gönderdi. Deprem mahallinde görev yapan mühendisler, hasar tespit çalışmalarına katılarak depremin yaralarını sarmak için seferber olan diğer kurumlarla beraber çaba harcıyor.

Bağlar Belediyesi ekibinin şu ana kadar bir çok binanın enkaz çalışmalarını takip ederek hasar tesbitinde bulunduğu ifade edildi.

“BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

“Milletimiz bu acıyı yaşarken ve devletimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yaraları sarmak için seferber olmuş iken biz de kendi imkanlarımızla harekete geçmeyi vazife adlettik” diyen Başkan Beyoğlu,teknik personelin süreç tamamlanana kadar İzmir’de kalacağını ifade etti. Beyoğlu,”Elazığ depreminde olduğu gibi İzmir’de de aziz milletimizin yanında ve emrindeyiz. Ekiplerimiz hasar tespit çalışmalarına katılarak sahada efor harcıyor. Biz bunu ülkemize ve milletimize karşı vicdani bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Devletimiz bundan önceki afetlerde olduğu gibi burada da yaraları en kısa zamanda saracak ve vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecektir. Böyle zamanlarda birlik ve beraberlik halinde hareket etmesini çok iyi bilen bir milletiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet dileyerek ,maddi ve manevi olarak etkilenenlere de dayanışma duygularımızı ifade ediyoruz” dedi.