BAŞKAN BEYOĞLU : “CUMHURBAŞKANIMIZDAN ESİNLENEREK İNSANI MERKEZE ALAN ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ”

16.11.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi’nde inşa çalışmaları devam eden iki parkta incelemelerde bulundu. Çalışmalarda sona doğru gelindiğini belirten Beyoğlu,”Cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’ın  belediyecilik deneyimlerinden ve bu konudaki başarısından esinlenerek  çevreyi koruyan belediyecilik yapıyoruz. İnşallah en kısa zamanda hazır hale getirerek ilçemizin yeni oksijen depoları olarak aziz milletimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

PARK ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNİYOR

Bağlar Belediyesi’nin Bağcılar Mahallesi’nde bir süre önce yapımına başladığı 25 bin m2 ve 8 bin m2’lik alanlardan oluşan iki parkın çalışmaları devam ediyor. Bağcılar Mahallesi 1198.sokak yakınlarında bulunan 8 bin m2’lik parkta ağaçlandırma çalışmaları tamamlanarak diğer alt yapı ve peyzaj çalışmalarına geçilirken,  Bağcılar Mahallesi Gökkuşağı Evleri yakınlarındaki 25 bin m2’lik parkta ise ağaçlandırma çalışmalarında sona gelindi.

Bölgenin oksijen deposu olması beklenen iki parkın da kısa süreç sonra tamamlanarak hizmete açılması beklenirken,son durumu yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu karşılaştığı tablodan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“İNSANI MERKEZE ALAN ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilikte en iyi rol model olduğunu belirten Başkan Beyoğlu,”Biz de kendisinden esinlenerek insanı merkeze alan, hizmeti esas kılan ve bununla beraber şehrimizin geleceğine ışık tutacak çevreci belediyecilik örneklerini ortaya koymaya çalışıyoruz. İnşasına devam ettiğimiz park ve yeşil alan çalışmalarımız var. Buralarda incelemelerde bulunarak gelinen son aşamayı gözlemledik. Şehrimizin yeni nefes alanı olacak bu iki projeyi en  kısa zamanda tamamlayarak kadirşinas halkımızın hizmetine sunduk.” diye konuştu.