BAŞKAN BEYOĞLU'NDAN ALIPINAR'LI GENÇLERE ÜCRETSİZ HALI SAHA JESTİ

15.11.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere mensup gençlerin yüzünü güldüren bir hizmete imza attı. Alipınar Mahallesi'nde ikamet eden gençler ,bu mahallede  bulunan belediye  ait halı saha tesislerinde ücretsiz yararlanacak.

MAHALLENİN GENÇLERİNE GÜZEL HABER

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,göreve geldikten sonra defalarca ziyaret ederek mahalle sakinlerinin evlerine misafir olduğu ilçenin kalabalık mahallelerinden Alipınar Mahallesi'nin gençlerini sevindiren bir karar aldı.

Buna göre Alipınar'lı gençler,belediyeye ait olan ve başkan Beyoğlu'nun talimatıyla modernize edilen halı saha tesislerinden her gün 16.00-19.00 saatleri

arasında 3 saat ücretsiz faydalanabilecek.

GENÇLER MEMNUN,BEYOĞLU KARARDAN DOLAYI MUTLU

Bu kararın kendilerine çok iyi geldiğini belirten gençler,jestinden dolayı Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

Beyoğlu ise belediyenin elindeki imkanların halka ait olduğunu ifade ederek gençlerin iyi şartlarda zaman geçirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.Beyoğlu,"Gençlerimiz istedi,biz de seve seve yerine getirdik.Gençlerimiz mutlu olursa bu bize yeter.İmkanların asli sahibi halkımızdır.Milleti düşünen sosyal ve gönül belediyeciliğine önümüzdeki günlerde güzel müjdelerle devam edeceğiz inşallah " dedi.