BAHÇELİEVLER SİTESİNİN YOL SORUNUNA ÇÖZÜM

18.10.2020

Bağlar Belediyesi,merkez Şeyh Şamil Mahallesi'ne bağlı Bahçelievler Sitesi bölgesinin yol sorununu  çözdü.

Yolun tamamlanarak ulaşıma açılması bölgede yaşayan vatandaşları kış  mevsimi öncesinde sevindirdi.

SİTENİN YOL SORUNU ORTADAN KALDIRILDI

Bağlar Belediyesi, yol sorunu nedeniyle yaşanan ulaşım güçlüğü ile gündeme gelen Bahçelievler Sitesi bölgesinin   bu sorununu çözüme kavuşturdu.

İlçenin nüfus yoğunluğu fazla olan yerleşim yerleri arasında yer alan Şeyh Şamil  Mahallesi'nde  bulunan sitede Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince önce alt yapı ve ardında da üst yapı çalışması tamamlanarak yol kullanıma sunuldu.

BATIKARAKOÇ MAHALLESİ YENİ YOLLARLA TANIŞTI

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsaldaki yeni yol  yapım çalışmaları da devam ediyor.

Batıkarakoç Mahallesi'nin üst bölgesinde yeni inşa edilen yapıların olduğu yaşam alanlarına bağlantı ve iç yollar kazandırıldı.

Vatandaşlar,Bağlar Belediyesi'nin yılın her döneminde aralıksız olarak sürdürdüğü yol yapım ve bakım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek,"ilçe tarihinde ilk kez bu hizmetlere şahit oluyoruz.Belediye Başkanımıza ve emek sarf eden ekiplere teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullanıyor.