KIRSALDA HİZMET, MERKEZDE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

11.10.2020

Bağlar Belediyesi, hafta sonuna hizmet ve gönül belediyeciliğini yansıtan iki güzel kare sığdırdı.

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,Karacadağ bölgesinde bulunan Kırkkoyun Mahallesine yeni yollar kazandırdı.Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise kentin tek kadın semt pazarında kadın pazarcı esnafı ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

YENİ YERLEŞİM YERLERİ HİZMETLE TANIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Bağlar Belediyesi'nin son bir buçuk yılda kırsal yerleşim yerlerine kazandırdığı yol hizmeti 60 kilometreyi geçti.

Belediye ekipleri, her geçen gün gelişen ve yeni yapılar inşa edilen mahalle ve mezralara vatandaşların talebi üzerine yeni yollar kazandırarak ayrıca yol yenileme,bakım ve genişletme çalışmaları yapıyor.

Kırkkoyun Mahallesi ve mezralarındaki çalışmalar tamamlanarak vatandaşların hizmetine girdi.

BAŞKAN BEYOĞLU KADIN SEMT PAZARINDA

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise hafta sonunu vatandaş ve esnaf ziyaretleriyle geçirdi.

Bölgenin ilk kadın semt pazarı olan Bağcılar Mahallesi'nde bulunan kadın semt pazarını ziyaret eden Beyoğlu,esnafa hayırlı satışlar dileyip sorun ve taleplerini dinleyerek alış-veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Pazardan moral depolayarak ayrılan Beyoğlu'na pazarcı esnafı ve vatandaşlar yakın ilgi gösterdi.