İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ

29.07.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun  eşi Dürdane Beyoğlu’nun Bağlar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ilçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere giyim desteğinde bulunarak Kurban Bayramı’na mutlu bir şekilde girmelerini sağladı. Çocukları kendi elleriyle giydiren Beyoğlu,”Geleceğimizin umut ışığı olan çocuklarımıza sahip çıkmak bizim hem insani hem de vicdani görevimizdir.” dedi.

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Desteğe Devam

Bağlar Belediyesi,belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla yoksul ve dar gelirli ailelere giyim yardımında bulunarak çocukların ve muhtaç vatandaşların yüzünü güldürmeye bu yıl da devam ediyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nıun eşi Dürdane Beyoğlu,Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ve Ak Parti Diyarbakır Kadın Kolları Başkanlığı yöneticileriyle beraber ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek sosyal dayanışma projesine imza attı. Çocuklar ve ailelerle yakından ilgilenerek sohbet eden Beyoğlu, daha sonra bayram öncesinde giyim desteğinde bulunduğu  çocukları kendi elleriyle giydirdi.

“Bağlar Belediyemiz Sosyal Belediyecilikte Öncü Oldu”

Geleceğin ışığı olan  çocuklara ve ailelerine destek olmayı insani ve vicdani bir sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirten Dürdane Beyoğlu, Bağlar Belediyesi’nin son 16 ayda sosyal belediyecilikte öncü olduğunun  altını çizdi. Beyoğlu,”Bağlar Belediyemiz sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkanlar ölçüsünde gerekli desteği sunuyor. Bayram öncesinde ailelerimiz ve çocuklarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de çocuklarımıza giysi ve kıyafet takdiminde bulunduk. Bayram öncesinde çocukların mutlu olduğunu görmek bizim için bayram hediyesi gibi  oldu.” diye konuştu.