MHP  İL BAŞKANINDAN BAŞKAN BEYOĞLU’NA DESTEK

28.07.2020

MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp, belediyeye ait temizlik aracının yakılması sonrasında ziyaret ettiği Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na  desteğini  dile getirerek dik duruşu ve yaptığı hizmetler nedeniyle takdir etti. Kayaalp’ın Türk bayrağı hediye ettiği Başkan Beyoğlu, olaydan sonra her kesimin belediyeyi sahiplenmesinin anlamlı olduğunu kaydetti. Beyoğlu,”Bu anlamlı destek nedeniyle sayın Kayaalp’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYEYE DESTEK TURLARI DEVAM EDİYOR

Bağlar Belediyesine ait temizlik aracı kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yakılmasına tepkiler ve belediyeye destek ziyaretleri devam ediyor.

Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na bir destekte MHP Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından gerçekleşti. Beraberindeki parti yöneticileriyle beraber belediye binasına gelen hain saldırıyı en sert ifadelerle kınadıklarına dikkat çekti ve Başkan Beyoğlu’nun yanında olduklarını ifade etti.

Kayaalp, Başkan Beyoğlu’nun vatandaşlarla bir araya gelmesi iç içe olması bölücülerin korku ve kaos yaşatma gibi girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

“BAŞKANIMIZA DESTEK OLMAK İÇİN GELDİK”

Başkan Kayaalp, “2 gün evvel saat 21.00 sularında Bağlar halkına ait olan, Bağlar Belediyesine kayıtlı olan çöp taşıma aracı, terör örgütü mensuplarınca durdurulup yakıldı. Bundan dolayı Bağlar Belediye Başkanımıza destek ve moral vermek için geldik. Kendisinin gösterdiği, çaba, çalışma, halkın arasında oluşu, özellikle bölücü kesimi çok rahatsız ediyor. Tabi bu rahatsızlıktan dolayı bir şeyler yapmaya korku ve kaos yapma çalışıyorlar. Bunun için Bağlar halkına ait olan bir çöp kamyonu yaktılar. Biz aslında Belediye Başkanımızın şahsına da Bağlar halkına geçmiş olsuna geldik. Desteklerimizi sunduk, inşallah sonuna kadar yanlarında olarak destekleyeceğiz. Her şey düzgün yapıldığı sürece sonuna kadar yanların da olacağız” dedi.

BAŞKAN BEYOĞLU’NA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Başkan Beyoğlu, vatandaşların olayı kınadıklarını ve tek yürek olarak o gece olay yerinde kendilerini yalnız bırakmadıklarını aktardı. Beyoğlu,”Bu anlamlı ziyaret nedeniyle sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tür destekler bizi gururlandırıyor. Milletimiz de olayın ilk anından itibaren vakur bir duruş sergileyerek kendi belediyesine sahip çıktı. Herkesten Allah razı olsun. Yolumuza çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz.” diye konuştu.

Görüşme sonrası MHP Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Başkan Beyoğlu’na Türk Bayrağı hediye edildi. Kayaalp,”Yaptığınız hizmetler için ve ortaya koyduğunuz dik duruş için sizleri tebrik ederek şanlı bayrağımızı hediye ediyorum.” dedi.

Beyoğlu ise “Bayrak bizim her şeyimizdir. Bayrak olmazsa vatan ve millet olmaz. Allah hepimize bu şanlı bayrak altında birlik içinde yaşamayı nasip etsin.” İfadelerini kullandı.