SANAYİCİ VE ESNAFIN BULUNDUĞU MAHALLEYE YENİ YOLLAR

29.06.2020

Bağlar Belediyesi,sanayici ve esnaf kesiminin yoğunlukta bulunduğu Özdemir Mahallesi ve mezralarına yeni yollar kazandırdı.
Körhat ve Alipınar mahallelerinde de parke taşı döşemesi gerçekleştirildi.

Başkan Beyoğlu Verdiği Sözü Tuttu

Bağlar Belediyesi,merkez ve kırsal mahallelere yönelik olarak başlattığı hizmet seferberliğini sürdürüyor.
Sanayici ve esnaf kesiminin yoğunlukta olduğu Özdemir Mahallesi ve mezralarına yeni yollar kazandırıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından önce alt yapısı,ardında da üst yapısı tamamlanarak kullanışlı  hale getirilen yollar vatandaşların hizmetine açıldı.
Sanayiciler ve esnaflar ile mahallede yaşayan vatandaşlar kazandırılan hizmet nedeniyle Başkan Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür  etti.

İki Mahalle Daha Parke Taşlarıyla Döşendi

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile ilçe merkezindeki mahallelerin kaldırım ve ara sokaklarında parke taşı döşeme işlemleri de devam ediyor.
Alipınar ve Körhat Mahallerinde 20 yıl sonra parke taşı çalışması gerçekleştirilerek vatandaşlar için kullanışlı ve modern hale getirildi.