BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN BAŞARILI GAZETECİLER SAFFET AZBAY VE BERAT ASLAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

26.06.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin faaliyetlerini basın ve kamuoyu ile paylaşmada gösterdikleri başarılar nedeniyle  Bağlar Belediyesi Basın  Müdürlüğü’nde görevli  gazeteciler Saffet Azbay ve Berat Aslan’a  plaket takdim  etti.
14 aylık süreçte Bağlar’a önemli hizmetler kazandırdıklarını belirten Beyoğlu,basının da bu faaliyetleri kamuoyu ile paylaşarak önemli bir katkıda bulunduğunu söyledi. Beyoğlu,”Belediyemizin faaliyetlerini ve hizmetlerini kamuoyu ile paylaşmada değerli basınımızdan çok ciddi katkılar gördük. Basınımızın ilgisi ve bu kent için yaptığı fedakarca katkılar takdire değerdir. Yerel ve ulusal tüm basın kuruluşlarımıza her zaman minnettarız. Belediyemizin çalışmalarını başarıyla kamuoyu ve basınla paylaşan  Basın Müdürlüğümüz bu noktada önemli bir görevi başarıyla yerine getirmektedir. Bu düşünce ile Saffet Azbay ve Berat Aslan kardeşlerimize plaket takdim etmeyi uygun gördük. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” dedi.
Plaket takdimine Bağlar Belediyesi Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Hicran Çiftçioğlu da katıldı.