BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN SOSYAL MESAFELİ EV ZİYARETLERİ

25.06.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yeni Tip Koronvavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşların yaşadığı mahallelerde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Beyoğlu, kadınlara ve çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Beyoğlu,”Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmaya ve pandemi süreci ile ilgili uyarılarda bulunmaya özen gösteriyoruz. İçinde bulunduğumuz salgın,milletimizle dayanışma ruhunu oluşturmamıza engel değil” dedi.
Bir Günde 3 Mahallede Ev Ziyaretleri
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde gerçekleştirdiği mahalle ve esnaf çıkarmalarına ev ziyaretlerini de ekledi.
Başkan Beyoğlu, Mevlana Halit,Fatih ve Şeyh Şamil mahallelerinde arka arkaya ziyaretlerde bulunarak vatandaşlara misafir oldu.
Ziyaretlere AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer,AK Parti Bağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatime Alakuş ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane  Beyoğlu da katıldı.
Yeni Normal Hayatın Ruhuna Uygun Ziyaretler
Ziyaretler sırasında kadınlara ve çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Beyoğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni normal hayatın ruhuna uygun olarak bu ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların yanında olduklarını hissettirmeye çalıştıklarını söyledi.
Beyoğlu, ziyaret sırasında yakın ilgi gösterdiği çocuklarla hem oynadı,hem şakalaşarak eğlenceli anlar geçirmelerini sağladı.
“Milletimizin Derdiyle Dertlenmemize Hiç bir Mani değil”
“Pandemi sürecini milletimizle bir arada olmaya engel olarak görmüyoruz” diyen Beyoğlu, aksine salgın sürecinin dayanışma ruhunu artırmasını amaçladıklarını kaydetti. Ziyaret sırasında sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunmayı ihmal etmeyen Beyoğlu,”Millet olarak alacağımız tedbirler son derece basit. Sağlık Bakanımızın her gün sıklıkla vurguladığı üzere sosyal mesafeye uyacağız,maske kullanacağız,temizliğe özen göstereceğiz ve yakın teması keseceğiz. Milletimiz feraset sahibidir ve bunu daha fazla yapacağından şüphemiz yok. Milletimizin kapısını çalarak,sorunlarını çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.