DOĞAL ZENGİNLİKLERİ FIRSATA ÇEVİRDİ,BAĞLAR’I BU GÖRÜNTÜLERE KAVUŞTURDU

25.06.2020

Bağlar Belediyesi, ilçenin doğal zenginliklerini değerlendirerek gerçekleştirdiği hizmet seferberliğinde cadde ve sokakları eski çarpık görüntülerden kurtararak modern hale getirdi.
Son bir yılda büyük bir değişim yaşandığını dile getiren Başkan Hüseyin Beyoğlu,”Bir yıl önce bugünkü güzel tabloyu hayal etmek zordu. Azimli ve kararlı şekilde çalışarak bu noktaya getirdik. Bir süre sonra şu anki tablonun da çok üstesine ulaşacağız.Her geçen gün biraz daha iyisini düşünüyoruz ve gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Öz Kaynaklarla Cadde Ve Sokaklara Hizmet Geldi
Bağlar Belediyesi, sönmüş volkanik yanardağ olan Karacadağ’ın lavlarından oluşan, bilim insanlarının dünyanın en kaliteli ve uzun ömürlü yapı malzemesi olarak değerlendirdiği bazalt taşından ürettiği asfalt ile yıllar sonra asfaltlanan cadde ve sokaklara  konforlu görünüm kazandırdı.
  Fen işleri Müdürlüğü, asfaltladığı cadde ve sokakların kaldırımlarını,ara sokaklarını ve yaya geçitlerini de parke taşı ile döşeyerek vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırıyor.
Bağlar bölgesinde bulunan Karacadağ’ın doğal zenginliklerini değerlendirerek belediyenin öz kaynakları haline getirdiklerini belirten Başkan Hüseyin Beyoğlu,”Bugüne kadar değerlendirilmeyen doğal zenginlikleri yatırıma dönüştürerek milletimize hizmet olarak kazandırıyoruz” dedi.
“Allah’ın Bölgemiz İçin Nimeti Olan Zenginlikleri Hizmete Dönüştürüyoruz”
Yerel yönetimlerde her şeyi devletten ve merkezi hükümetten beklemenin doğru olmadığına vurgu yapan Beyoğlu,”Türkiyemiz doğal kaynaklar bakımından oldukça zengin. Her bölgemizin kendine göre zenginlikleri var. Önemli olan yerel yönetimler olarak bunları değerlendirdik. Allah’ın bu bölge için nimeti olan Karacadağ’ımızın yer altı ve yer üstü kaynaklarını millete hizmet olarak sunma gayretindeyiz. Sayın cumhurbaşkanımızın geçmişte belediye başkanı olarak İstanbul’da yapmış olduğu değişimi referans alarak Bağlar’da bunu yapmaya çalışıyoruz. Bölgemizin öz kaynağı olan bazalt taşı asfaltı ile her cadde ve sokağımıza dokunuyoruz.Bir yıl önce bugünkü güzel tabloyu hayal etmek zordu. Azimli ve kararlı şekilde çalışarak bu noktaya getirdik. Bir süre sonra şu anki tablonun da çok üstesine ulaşacağız.Her geçen gün biraz daha iyisini düşünüyoruz ve gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.