BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK SAĞLAYAN ÖRNEK ESNAFLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

24.06.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin öğrencilere yönelik sosyal sorumluluk projelerine giyim ve ayakkabı desteği sağlayan esnafları ziyaret ederek plaket takdim etti. Feridun Kaplan ve Hüseyin Bozdağ isimli esnafların tutumunu takdirle karşıladıklarını belirten Beyoğlu,”Belediye olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerine giyim ve ayakkabı desteğiyle katkıda bulunan bu kardeşlerimizin tutumu toplumsal dayanışma ruhunun en güzel örneğini oluşturmaktadır.” dedi.
İhtiyaç Sahibi Çocuklara Destek Oldular
Bağlar Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği ve geçen yıl 6 binden fazla öğrenciye giyim desteği sağladığı sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunan esnaflara plaket takdim edildi.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile beraber, örnek davranışlarıyla takdir toplayan esnafları ziyaret etti. Sur İçi’ndeki Balıkçılarbaşı bölgesinde bulunan Feridun Kaplan ve Hüseyin Bozdağ isimli esnaflara anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etme gereği duyduklarını belirten Başkan Beyoğlu,plaket ve hijyen seti takdim etti.
“Sosyal Sorumluluk Açısından Örnek Oldular”
Esnafların sıcak ilgisi ile karşılanan Başkan Beyoğlu, her iki iş yerinde de vatandaşlar ve iş yeri sahipleriyle sohbet etti.
“Sosyal dayanışma hem dinimizin emri,hem de kültürümüzün bir yansımasıdır” ifadelerini kullanan Beyoğlu,belediye olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri  sosyal sorumluluk projelerine giyim ve ayakkabı desteğiyle katkıda bulunan esnafların sergilediği tutumun toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini oluşturduğunu kaydetti.
Başkan Beyoğlu’na Teşekkür Ettiler
Esnaflar Feridun Kaplan ve Hüseyin Bozdağ  da ihtiyaç sahibi vatandaşlara karşı sosyal sorumluluklarını yerine getirdiklerine dikkat çekerek,”Bizi ziyaret ederek plaket ve hijyen seti hediye eden başkanımıza bu anlamlı davranışından ötürü çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu yöndeki desteklerimizi sürdüreceğiz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.
Başkan Beyoğlu, plaket takdiminin ardında çevredeki esnafları ziyaret edip kısa bir süre sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı.