BEYOĞLU :”VATANDAŞIMIZLA ARAMIZDA MUHABBET BAĞI VAR”

23.06.2020

14 aylık görevi boyunca ilçeye bağlı 48 mahallenin tamamına ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlar ile arasında sıcak bir muhabbet bağı oluştuğuna dikkat çekerek  bu buluşmalardan  büyük haz aldığını dile getirdi.

Ziyaretlerin birden çok amaç barındırdığını anlatan Beyoğlu,”Vatandaşlarımızın gönlünü kazandığımız gibi yapılacak hizmetler için aynı zamanda istişarelerde bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Vatandaşlarla Sıcak İletişim Kurmaya Devam

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sürekli hale getirdiği mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşlarla yaşadığı sıcak iletişimle öne çıkıyor. Her gün farklı mahalle ve caddelere çıkarma yaparak esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyoğlu,sorunları dikkatlice dinleyip hemen devreye soktuğu çözümlerle dikkat çekerken, bazı sorunların çözümü için de öneri ve görüşleri dikkate alarak istişarelerde bulunuyor.

Selahattin Eyyubi Mahallesi ziyaretinde yaşlı vatandaşlarla uzun süre neşeli sohbetler gerçekleştiren Beyoğlu,karşılaştığı gençlere de sosyal mesafe ve maske tavsiyesinde bulundu. Pandemi hakkında sorular soran vatandaşlara,”Biz tedbirimizi alalalım,sonra takdiri Allah’a bırakalım. Tedbir almak tamamen bizim elimizdedir. Çok basit olan kuralları uymayarak hem kendimizi hem sevdiklerimizi ateşe atıyoruz,buna hakkımız” yok dedi.

“Vatandaşlarımızın Eleştiri Ve Önerileri Bize Güç Katıyor”

Pandemi sürecini vatandaşlarla bir araya gelmek için engel olarak görmediklerinin altını çizen Beyoğlu,”Bulunduğumuz makamlar mazeret ve zaman kaybetme yerleri değil,çözüm ve hizmet üretme yerleridir. Tedbirlerimizi en iyi şekilde alarak yeni normalleşme sürecinin ruhuna uygun şekilde çalışıyoruz. Milletimizle aramızda muhabbet bağı oluşmuş durumda. 14 ayda yaklaşık 250 bin insanımızla bir araya geldik. Bir çok mahalle ve caddeye defalarca gittik. Bundan büyük bir haz alıyoruz. Talepleri ve sorunları dinleyerek birlikte çözüm üretiyoruz. Her türlü eleştiriye ve öneriye sonuna kadar açığız. Sayın cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettiğimiz vatandaşlarımızın dualarını istiyoruz,onların duaları bize büyük bir manevi güç katıyor.” şeklinde konuştu.