İL JANDARMA KOMUTANLIĞI CADDESİNE ASFALTLAMA

21.05.2020

Bağlar Belediyesi,emniyet teşkilatına ait alanlardan sonra İl Jandarma Komutanlığı’nın bulunduğu caddeyi de asfaltlayarak ulaşım için uygun hale getirdi. Güvenlik güçlerinin bölgenin huzuru ve güvenliği için zor bir görev üstlendiğini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bizler huzur içerisinde yaşıyorsak bunu önce Allah’a,sonra kahraman güvenlik güçlerimize borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Cadde Asfaltlama İle Güzel Görüntü Kazandı
Bağlar Belediyesi,bazalt taşından ürettiği asfalt ile kırsal ve merkezdeki yolların yanı sıra kamu binalarının olduğu alanları ve güvenlik güçlerinin kullandığı güzergahları da asfaltlıyor.
Daha önce Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ait alan asfaltlayarak ayrıca park kazandıran Bağlar Belediyesi, bu kez İl Jandarma Komutanlığı’nın bulunduğu caddeyi asfaltlayarak güzel bir görüntüye kavuşturdu.
Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfalt döşeme işlemleri tamamlanan cadde kısa sürede ulaşıma açılırken,caddenin yeni hali göz kamaştıran görüntüler ortaya çıkardı.
“Her Yere Hizmet Götürmek İstiyoruz”
Güvenlik güçlerinin rahat ve huzurlu bir ortamda görev yapmasına büyük önem verdiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ”En büyük gayemiz sayın cumhurbaşkanımızın çizdiği hizmet yolunda milletimize layık hizmetler kazandırmaktır.
Bizler huzur içerisinde yaşıyorsak bunu önce Allah’a ,sonra kahraman güvenlik güçlerimize borçluyuz. Kendi üretmiş olduğumuz asfalt ile vatandaşımızın yanı sıra güvenlik güçlerimizin yaşam koşullarını da modern görüntüye kavuşturmayı amaçlıyoruz. ” ifadelerini kullandı.