TATLI İMALATHANELERİNE BAYRAM DENETİMİ

21.05.2020

Bağlar Belediyesi gıda sağlığı  denetimi  ekipleri,Ramazan Bayramı öncesinde tatlı imalathanelerine  yönelik hijyen denetimleri gerçekleştirdi.
Kurallara uyanlara teşekkür eden ekipler,eksikleri bulunan iş yerlerine de uyarılarda bulundu.

İftardan Sonra Denetim Zamanı

Ak Partili Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediyesi,Ramazan Bayramı öncesinde bayram günlerinin vazgeçilmez tadı olan tatlılar için tatlı imalathanelerinde denetimler gerçekleştirdi.
İftar saatinden sonra ilçe genelinde gerçekleştirilen denetimlere katılan belediyenin sağlık işleri müdürlüğüne bağlı gıda sağlığı denetimi ekipler,öngörülen hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi.

Kurallara Uyulması Sevindirdi

Genel olarak tatlı imalathanelerinde hijyen kurallarına uyulduğu gözlenirken,denetimlerin bayrama kadar devam edeceği kaydedildi.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Yeni Tip Koronavirüs (Kovid -19 salgını nedeniyle gıda sağlığının büyük önem kazandığını ifade ederek,"Her şeyin telafisi olur fakat sağlığın telafisi olmaz.Kurallara uyan esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz."diye konuştu.