Bağlar Belediyesi’nden Uzaktan Eğitimle Kur’anı  Kerim Dersi !

20.05.2020

Bağlar Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri nedeniyle kapalı olan eğitim destek evleri yerine  kursiyerlere ve öğrencilere uzaktan eğitim sistemi ile eğitim veriyor.
Video konferans yöntemi ile verilen Kur’anı Kerim dersine veliler ve öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. Vatandaşların mağdur olmaması için bu yöntemi uyguladıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Kur’anı Kerim’in yanı sıra sosyal ve mesleki eğitime dayalı kursları da bu yöntemle veriyoruz.” dedi.
Koronavirüs Eğitime Engel Olmadı
Bağlar Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri nedeniyle kapalı olan eğitim destek evlerinde eğitim alan vatandaşların mağdur olmaması için  uzaktan eğitim sistemini uyguluyor.
Kur’anı Kerim,dikiş nakış,kuaförlük,matematik,resim gibi branşlarda verilen kurslar için alanında uzman eğitmenler öğrencilere ve kursiyerlere video konferans yöntemile iletişim sağlıyor.
Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Müdürlüğü’ne bağlı faaliyet gösteren kurslarda görev yapan eğitmenler tarafından verilen eğitimler vatandaşların yakın ilgisini çekiyor.
“Vatandaşımız Mağdur Olmasın Diye Bu Sistemi Uyguluyoruz”
“Kovid- 19 salgını dolayısıyla kimsenin arzu etmediği zorlu bir süreçten geçiyoruz” diyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların mağdur olmaması için uzak eğitim yöntemini devreye soktuklarını ve bunda da başarılı olduklarını kaydetti. En çok talep edilen alanlarla ilgili kursları uyguladıklarını belirten Başkan Beyoğlu,”Geçen yıl ilk kez belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz Kur’anı Kerim kursuna vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizi sevindiriyor. Bunun yanı sıra diğer branşlara da büyük önem veriyoruz. Bir çok branşta uzman eğitmenlerimiz, video konferans yöntemi ile öğrencilere ulaşıyor.” dedi.