KARANTİNADA KALAN VATANDAŞLARA KADİR GECESİNDE TATLI İKRAMI

19.05.2020

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Yeni Tip Koronavirüs (Kovid -19) salgını önlemleri kapsamında Kazakistan'dan getirilerek  Halid Bin Velid Öğrenci Yurdu'na yerleştirilerek karantina sürecine alınan vatandaşları Kadir Gecesi'nde ziyaret edip  tatlı ikram etti.

"Sizler burada huzur ve güven  içerisinde bizlerin misafirisiniz " diyen Başkan Beyoğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  selamlarını iletti.

Beyoğlu,ziyaret sırasında yurt bahçesindeki yeşil alana fidan dikerek Kadir Gecesi'nde anlamlı bir davranışa daha imza attı.

Karantinada Kalan Vatandaşları Yalnız Bırakmadı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Kadir Gecesi'nde Diyarbakır'da karantinada kalan vatandaşları duygulandıran bir jeste imza attı.

Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri kapsamında Kazakistan'dan getirilerek Halid Bin Velid Öğrenci Yurdu'na tedbir amaclı olarak yerleştirilen vatandaşları ziyaret eden Başkan Beyoğlu,tatlı ikramında bulunarak her hangi bir sorunları olup olmadığını sordu.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ile birlikte ziyaret ettiği vatandaşlarla görüşen Beyoğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.

"Devletimiz,Bu Süreçteki Başarısıyla Dünyaya Örnek Oldu

Vatandaşların Diyarbakır'da huzur ve güven içerisinde olduğunu belirten Beyoğlu,"Devletimiz sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyduğu başarılı mücadele Kovid-19 sürecinde dünyaya örnek oldu.Devletimiz hem kendi vatandaşlarını mağdur etmedi,hem de dünyanın her yerine başka milletlere ve devletlere yardım eli uzattı.Böyle bir lidere ve devlete sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Sizler karantina bitene kadar burada bereketi ve misafirperverliği ile nam salan kadim kentimizin misafirlerisiniz " diye konuştu.

Vatandaşlar Teşekkür Etti

Karantinada kalan vatandaşlar da manevi anlamı çok fazla olan Kadir Gecesi'ndeki  anlamlı ziyaret ve tatlı ikramı nedeniyle Başkan Beyoğlu ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e teşekkür etti.

Yurt Bahçesine Fidan Dikti

Başkan Beyoğlu,ziyaret sırasında yurt bahçesine kendi adına fidan dikti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan anısına dikilen fidanları da sulayan Başkan Beyoğlu,ağaçlandırma çalışmalarının önemine dikkat çekerek belediye olarak her türlü katkıyı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.