TATİL GÜNLERİNDE YOL YAPIMI VE ASFALT HİZMETİNE DEVAM

19.05.2020

Bağlar Belediyesi,resmi kurumların idari tatilde olduğu son iki günde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdü.
Direkhane bölgesinde önce yol çalışması yapıldı,ardında asfalt dökümüne başlandı.
Son 1 ayda 20 bin asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Özverili bir şekilde görev yapan ekiplerimizi tebrik ediyorum " diyerek yol yapım ve asfalt hizmetlerinin son hızla devam edeceğini kaydetti.

Son Bir Ayda 5 Mahalle Asfaltlandı

Bağlar Belediyesi,kamu kurumlarının resmi tatilde olduğu dönemde yol yapım,o narım ve asfaltlama hizmetlerini sürdürdü.
Son bir ayda biri 45 bin nufüslü Mevlana Halit Mahallesi ve biri de 20 bin nufüslü Selahaddin Eyyubi Mahallesi olmak üzere toplam 5 mahallede asfaltlama çalışması yaparak bu yerleşim yerlerini 20 yıl sonra sıcak asfalt hizmeti ile tanıştıran Bağlar Belediyesi ekipleri,resmi tatil olan son iki günde ise Direkhane bölgesinde mesai yaptı.

Önce Yol Yapımı,Sonra Asfalt

Önce bozulmuş olan yolun alt yapısını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,daha sonra belediyenin bazalt taşından üretmiş olduğu sıcak asfalt ile caddeyi asfaltlamaya başladı.
Ekiplerin çalışmalarını yerinden takip eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,ortaya koydukları özverili çalışmalardan dolayı tebrik etti.

"Millete Hizmet Yolunda Engel Tanımıyoruz "

Millete hizmet yolunda engel ve mazeret kabul etmediklerini belirten Beyoğlu,"Son bir ay içerisinde uzun yıllardır asfalt hizmetinden mahrum bırakılan büyük mahalle ve caddelerimizi sokaklarımızı asfaltladık.Kırsal bölgelerde ve kent içinde yollarımızı yapıyoruz.Koronavirüs,ramazan ayı,resmi tatiller,sokağa çıkma kısıtlamaları gibi durumlara rağmen sahada yer aldık ve milletimize hizmet ettik.Bundan gayet memnunuz" dedi.